Bize Sorun

İlginiz için teşekkür ederiz.

Kadın Hastalıkları Ve Doğum

Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı

Hastanemiz kadın hastalıkları ve doğum polikinliğimizde halkımıza bir çok hizmet sunmaktayıZ. Bunların içerisinde genel kadın sağlığı, menapoz, osteoporoz, normal ve riskli gebeliklerin tabiî ki infertilite tedavileri düzenlenmekte anne ve bebek sağlığı eğitimi vermekte ve bunun yanında gebelerimizin ulturasografi doopler ulturasonografi incelemeleri  2 ve 3 boyutlu çekimleri yapılmaktadır. Normal ve riskli gebeliklerde tarama testleri ( iki üçlü ve dörtlü) yapmaktayız. Ayrıca biz uzman hekimler tarafından kadın genital kanser taramaları ile ilgili smear testi kanser taramaları , kolposkopi, laparaskopi gibi işlemlerle sizlere hizmet vermekteyiz.

Hastanemiz yeni doğan ünitesi tam donanımlı olup erken doğan bebeklerimizin tetkik ve tedavileri yapılmaktadır. Ayrıca tüm gebelerimize ücretsiz bir şekilde doğum koçumuz tarafından normal doğum eğitimi verilmekte plates hizmeti de sunmaktayız.

Kadın hastalıkları, menapoz tabiî ki , doğum kontrol yöntemleri, endometrıoma ve myom operasyonu, histerektomi gibi tüm işlemler laparoskopik olarak yapılmaktadır. Bunun yanı sıra estetık işlemlerde olmakta, vajen daraltma servıkal lazer uygulamaları ve vajen onarımı da yapmaktayız. İnfertilite tadavilerine yönelik tetkik ve tedavi olarak; ıntra uterin inseminasyon (aşılama) rutin kadın sağlığı testleri endometrial biyopsi, hsg çekimi rahim içi araç uygulaması (ria) ve gözetimi hastanemiz de verilen hizmetler arasındadır.

Kliniğimizde; tüp bağlama-açma kist çıkarılması, endometrioma ve myom operasyonu, histereskopik operasyonlar idrar kaçırma op. Organ sarkmalarına yönelik düzeltici operasyonlar başarılı bir şekilde yapılmaktadır.

Tedavide Kullanılan Cihazlar

Etiketler::