Doç. Dr. Zeynep KAMALAK

Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı

1979 yılında Erzurum’da doğmuştur. Erzurum Atatürk İlkokulu’nu 1990 yılında bitirdi. 1991 de başladığı Erzurum Anadolu Lisesi eğitimimi babamın dekanlık görevi nedeni ile nakil olduğum Sivas Selçuk Anadolu Lisesi' nde tamamladı. 1997 yılında kayıt olduğu Konya Selçuk Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi'nden 2003 yılında mezun oldu. 2004 birinci dönem TUS sonucunda Sivas Göğüs Hastalıkları Anabilim Dalını kazanmış ancak başlamamıştır. İkinci dönem TUS sonucunda Mersin Üniversitesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilim Dalını kazanmıştır. Akabinde başlayıp yaptıktan kısa süre sonra istifasını vermiştir. 2005 birinci dönem TUS sonucu hatalı kodlama neticesi Kocaeli Tıp Fakültesi Kalp Damar Cerrah Anabilim Dalını kazanmıştır. başlamış ancak devam ettirmemiştir. 2005 ikinci dönem TUS sonucunda Ankara Fatih Üniversitesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Ad.nı kazandım ve 2010 yılında kürsüden uzmanlığını almıştır. 2011 ÜDS puanım 70 dir. Mecburi hizmet gereği tayin bulunduğu ve iki sene görev yaptığı Kahramanmaraş Afşin Devlet Hastanesinde Doğum Ünitesi Sorumluluğu ve Ameliyathane Sorumluluğu görevlerini yürütmüştür. 2012 yılında eş durumu nedeni ile Erzurum Nenehatun Kadın Hastalıkları ve Doğum Hastanesi'ne atanmıştır. Aralık 2013 ten beri Özel Buhara Hastanesi' nde çalışmaktadır. Evli ve 3 çocuk annesidir.

• Kadın Hastalıkları Ve Doğum

Erzurum 1979