Dt. Rıfat EMNALAR

Diş

İzmir'de doğdu.Orta öğrenimini İzmir Saint-Joseph Fransız Koleji'nde tamamladı.1996 yılında Ege Üniversitesi Dişhekimliği Fakültesi'nden mezun oldu.2 yıl Kütahya Hava Hastanesi'sinde Diştabip Teğmen olarak görev yaptıktan sonra 1998-2001 yılları arasında İstanbul'da Koç Holding'in anlaşmalı Diş Doktoru olarak çalıştı.2002 yılından itibaren izmir Alsancak'ta kendine ait özel kliniğinde mesleğini icra etmeye devam etti.Bu süreçte Türk Parlementerler Birliği'nin anlaşmalı hekimliğini de yaptı.12.02.2019 tarihinden itibaren Özel Buhara Hastanesi " Diş" Kliniği'nde görev yapmaya başlayan Dr.Rıfat EMNALAR ,yine hastanemizde görev yapan Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Yıldız GÖREN EMNALAR ile evlidir. Atınç ve Mercan isimlerinde biri kız biri erkek 2 çocuk babasıdır.

• Diş

İzmir