Op. Dr. Çağrı TİRYAKİ

Genel Cerrahi Uzmanı

17\10\1979 Dikili doğumlu Dr. Çağrı TİRYAKİ ilk orta öğrenimini Balıkesir’de tamamladı. 2002 yılında İstanbul Üniversitesi, İstanbul Çapa Tıp Fakültesinden mezun oldu. Zorunlu hizmetini Balıkesir Doğruca köy sağlık yaptı. 2004 – 2009 yılları arasında Genel Cerrahi ihtisasını tamamladı. İhtisasında tüm Laparoskopi işlemleri ve Endoskopi işlemlerinin eğitimini aldı. Sonrasında sırasıyla Tekirdağ Çorlu Askeri Hastanesi, Siirt Pervari İlçe Devlet Hastanesi, Özel Kocaeli Acıbadem Hastanesinde Genel Cerrahi Uzmanı olarak çalıştı. 2012 – 2019 yılları arasında Kocaeli Eğitim Araştırma Hastanesinde Uzman Doktor ve Öğretim Üyesi kadrolarında görev aldı. Sindirim sistemi (yemek borusu, mide, ince ve kalın bağırsak) tümörleri, sindirim sisteminin diğer tüm hastalıkları (safra kesesi taşları, reflü hastalığı, karaciğer hastalıkları, dalak ve pankreas hastalıkları) ve obezite cerrahisi ilgi alanlarıdır. Tüm endoskopik uygulamaları (gastroskopi, kolonoskopi, rektosigmoidoskopi, endoskopik mide balonu, gastroskopi ile mide botoksu) uygulamaktadır. Bununla birlikte meme kanseri, tiroid hastalıkları (guatr), perional bölge hastalıkları (hemoroid fistül, fissür) gibi cerrahinin diğer alanlarında hizmet vermektedir.

• Genel Cerrahi

1979