Op. Dr. Kerim ERYILMAZ

Kulak Burun Boğaz Uzmanı

1965 Yılında Isparta ili Sütçüler İlçesi Hacıaliler Köyü dibekli mahallesi Dünyaya geldi. İlkokulu Dibekli mahallesi ilk okulunda, ortaokulu sütçülerde ve lise eğitimini Isparta merkezde tamamlamıştır. 1985 yılında Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesini kazanmıştır. 1992 yılında mezun olmuştur. Aynı yıl Gazi Sağlık ocağında Gazi Sağlık Ocağında pratisyen hekim olarak başlamıştır. 1193 yılında Askerliğini Erzurum Jandarma Bölge Komutanlığında yapmıştır. 1994 yılında Erzurum Sağlık Müdürlüğü İlaç ve Eczacılık şube müdürlüğüne atanmıştır. 1995 yılında Verem savaş dispanserine atanmıştır. 1996 yılında TUS sınavını kazanarak Atatrk Ünbiversitesi Tıp Fakültesi KBB bölümüne başladı. 2000 yılında ihtisasını tamamlamıştır. Erzurum numune Hastanesi Kulak Burun Boğaz Bölümüne KBB Uzmanı olarak atanmıştır. 2007 yılında ise memuriyetten istifa ederek Özel Buhara Tıp merkezinde KBB uzmanı olarak göreve başlamıştır. Halen aynı görevde çalışmaya devam etmektedir. Evli ve iki çocuk babasıdır.

• Kulak Burun Boğaz

Isparta 1965
Mart 2007

• Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi
  • Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi De Kbb Uzmanlık Yaptı.

• Gazi Sağlık Ocağı
  • sağlık Müdürlüğü