Opr. Dr. Zafer Cenk KOYUNCU

Genel Cerrahi Uzmanı

1975 yılında İstanbul ' da doğmuştur. İlk ve orta öğretimini Bahçeli evler lisesinde, 1994 yılında KTÜ Tıp fakültesine başlamıştır. 2 yıl mecburi hizmetini Artvin - Hopa Devlet hastanesinde, 2003 yılında İstanbul Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesinde uzmanlık eğitimine başlamıştır. 2009 yılında Gümüşhanede 2 sene mecburi hizmet yapmıştır. 2012 yılından beri Özel Buhara Hastanesinde görev yapmaktadır. Yurtiçi ve Uluslararası hakemli dergilerde yayınlanmış yazıları ve derlemeleri mevcuttur. Türk cerrahi derneği Ulusal Endoskopik Laparoskopik Cerrahi Derneğine üyeliği vardır. Proktoloji ve Laparoskopik Endoskopik Cerrahi ilgi alanlarını oluşturur. İleri düzeyde İngilizcebilmektedir. Evli ve 2 çocuk babasıdır.

• Genel Cerrahi

İstanbul