Uzm. Dr Cahit GÜNEŞ

Dahiliye Hastalıkları Uzmanı

1978 yılında Kars Kağızman ' da doğmuştur. İlk, orta ve lise tahsilini Kağızman' da yaptıktan sonra 1995 - 2002 yılları arasında ErciyesÜniversitesi Tıp Fakültesinde yüksek öğrenimini bitirerekTıp doktoru olarak Kırşehir Mucur Devlet Hastanesinde göreve başlamıştır. 2004/ den itibaren Atatürk Üniversitesi Tıp fakültesi İç Hastalıkları Kliniğinde Uzmanlık Eğitimini almıştır. Aralık 2009 yılında Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesinden İç Hastalıkları Uzmanlığını uzmanlığını almıştır. 2010 yılında İç Hastalıkları Uzmanı olarak Iğdır DevletHastanesinde göreve başladım. 2010 - 2011 de Ankara Gata İç Hastalıkları Hematoloji kliniğinde görevimi tamamladım. Haziran 2013 tarihinden itibaren Özel Buhara Hastanesinde İç Hastalıkları Uzmanı olarak çalışmaktadır. Evli ve 1 çocuk babasıdır.

• Dahiliye

Kars 1978