Değerleriniz Değerlerimizdir

1996 yılında Buhara Sağlık Hizmetleri Erzurum´da bir ilke damga vurmuştur. Doktor ve halk desteğiyle özel sağlık hizmeti vermeye başlamıştır. 1 yıl gibi kısa bir sürede gelişerek; medikal, eczane ve ambulans hizmetleri alanlarında da açık hizmete başlamıştır. 1997 yılında Buhara Tıp Merkezi Doğu Anadolu’da tek olan Buhara Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesini açmıştır. 2005 yılında Dr. Serdar KÖMEÇ tarafından devranılan Buhara Tıp Merkezi şu anda Kadın Doğum, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları, Kulak-Burun-Boğaz, Dâhiliye, Genel Cerrahi, Beyin ve Sinir Cerrahi, Üroloji, Nöroloji, Göz, Diyetisyen,  Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon, Ortopedi, Cildiye, Ultrason, Biyokimya, Enfeksiyon Hastalıkları ve Mikrobiyoloji, Radyoloji, Kardiyoloji, Göğüs Hastalıkları, Psikiyatri, Diş, Anesteziyoloji ve Reanimasyon branşlarında 40 tam zamanlı ve yarı zamanlı hekimleri ile 24 saat hizmet vermektedir. Bunun yanında klinik, tıbbi cihazlarda tam donanımlı bir Hastane haline gelmiştir.

4 adet tam teşekküllü ameliyathane odası, 2 adet doğumhane, 7 adet servis odası konforunda sancı odaları, 10 adet erişkin Yoğun Bakım Ünitesi, 26 adet Yeni Doğan Yoğun Bakım Ünitesi, 2,5 katlı erkek ve bayan ayrı olmak üzere Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi, bir adet açık ve bir adet kapalı olmak üzere 2 adet MR, Tomografi, 2 adet çift statifli Digital Röntgen, Panoramik Röntgen, Renkli Doopler, 5 adet 4 Boyutlu Ultrason ile Gebelik Takipleri, İlaçlı Filmler, Eforlu EKG, Eko ile yetişkin ve çocuk kardiyoloji, Kemik Dansitometre, Mamografi, 10 adet NST, Fototerapi, Atroskopi, 3 ü KBB polikliniklerinde 2 adeti ameliyathanede olmak üzere 5 adet Endoskopi, 2adet Gastroskopi Ünitesi 2 adet Kolonoskopi Ünitesi, 64 tek kişilik özel tam donanımlı hasta odaları, 2 ayrı salondan oluşan pnomatik sistem ile entegre 5 adet digital biyokimya ve hormon cihazı ve tüm kan vs tetkiklerinin yapılabildiği merkezi laboratuvarları ve 24 saat modern acil müdahale donanımı ile tüm bölgemize hizmet vermektedir.

Hastanemiz daha üst düzey hizmet vermek adına gerekli tüm çalışma ve başvuruları yapmış olup yatırımlarına devam etmektedir.